AANBEVOLEN


Voor een goede vergelijking van hondenuitlaatservices in uw stad.

Het meest complete overzicht voor een goede vergelijking van hondenuitlaatservices in uw stad. Omdat een uitlaatservice gebonden is per plaats en/of regio, kunt u via het menu uw provincie en daarna uw stad/gemeente kiezen voor een overzicht van alle hondenuitlaatservices bij u in de buurt. Zowel groeps als individueel. Bij elke uitlaatservice staat beknopte informatie, zoals prijs en duur van de wandeling, over de geboden service waardoor een goede en overzichtelijke vergelijking mogelijk is. Hier vindt u ook: Hoe zoek ik een goede uitlaatservice uit ? Een onafhankelijke site met een eigen mening. Wij kiezen er zelf voor geen reviews/beoordelingen op onze eigen site te plaatsen, omdat deze altijd zijn aan te passen. Die beoordelingen zijn niet eerlijk en stellen wij geen prijs op.

Al onze geregistreerde klanten krijgen 10% korting bij Dierenkliniek Walenburg!

Dierenkliniek Walenburg is in de persoon van Emil Visnjaric sinds 2005 onze vaste dierenarts. Met ons konijn, onze bouvier en onze twaalf katten zijn we de afgelopen zes jaar toch wel regelmatig geziene gasten. Door onze fokster ooit aanbevolen, hebben wij zeker geen spijt van aanmelding bij deze kliniek. Wij zijn altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, ontvangen en vakkundig geholpen. Ook over de andere dierenartsen Esther, Tom en Patrick zijn wij zeer tevreden.

Professionals in geurbestrijding!

Wij hebben zelf ervaring met Ecodor UF2000. Eenmaal geplast en de katten blijven plassen. De geur is uitgezet. Door een behandeling met UF2000 is de nare geur verdwenen en wordt er niet meer op dezelfde plaats geplast!

Domeinregistratie en Webhosting

Wij zijn zeer tevreden over Yourhosting! Dat heeft alles te maken met de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en optimale service De professionele sales- en helpdeskmedewerkers geven graag antwoord op al je vragen. Ook 's avonds en op zaterdag staan ze voor je klaar. Ervaar hun optimale service en snelheid: bel gratis 0800-1213 voor een deskundig advies.
CONTACT


06 27 227 109
KVK R'dam 27 230 262


Filosofentuin 46-2908XB-Capelle aan den IJssel